اشتراک گذاری
  • خانه
  • مقالات
  • بررسی لپ تاپ های سری Vaio FW سونی برای برنامه نویسان

بررسی لپ تاپ های سری Vaio FW سونی برای برنامه نویسان

بطور کلی با پیشرفت تکنولوژی ساخت لپ تاپ ها ، شما میتوانید با شرایط مطابق با نیاز خود دستگاه های با کیفیت از برند های مختلف تهیه کنید. از جمله ی این برند ها میتوان به برند سونی و لپ تاپ های سونی vio FW اشاره نمود. این سری با توجه به قابلیت ها و ویژگی های زیادی که دارد و همچنین قیمت نسبتا اقتصادی خود نظر های زیادی را به خود جلب کرده است. در این مقاله از نمایندگی سونی به بررسی مدل های سری VIO FW که مناسب برای برنامه نویسان می باشد خواهیم پرداخت. 

بررسی لپ تاپ های سونی vio FW

معرفی Sony Vaio VGN-FW285D/H از سری لپ تاپ های سونی vio FW

لپ تاپ مدل Sony Vaio VGN-FW285D/H : این مدل با قیمت حدودی 1600 الی 1650 دلار در بازار جهانی خرید و فروش میشود. دارای ویژگی های مختلفی میباشد. این مشخصات عبارت اند از :

  • پردازنده Intel Core 2 Duo P8400، 2.26 گیگا هرتز، FSB 1066 گیگا هرتز، 3 مگابایت کش L2
  • 4 گیگابایت RAM PC2-6400 (2 گیگابایت × 2) (حداکثر 4 گیگابایت)
  • دیسک SATA 320 گیگابایت (7200 دور در دقیقه)
  • Radeon HD 3650 با 512 مگابایت VRAM اختصاصی
  • صفحه نمایش 16.4 اینچ، XBRITE-Full HD (1920 × 1080)، خروجی HDMI و VGA با سنسور نمایش هوش مصنوعی
  • Windows Vista Home Premium 64 بیتی SP1
  • دوربین 1.3 مگاپیکسل Motion Eye، صدای Dolby (بسیار خوب)، 3 پورت USB 0، پورت Firewire (IEEE 1394)، اترنت گیگابیت، مودم، بلوتوث و غیره.

نکات مهم درباره ی لپ تاپ های سونی vio FW

1 . عملکرد بسیار سریع

این وایو نیز بسیار چابک است به دلیل دیسک سریع 7200 دور در دقیقه ای خود – این یک کامپیوتر بسیار سریع است که در چند ثانیه بالا می آید و میتواند برنامه ها و بازی های  سنگین را بدون مشکل اجرا کند. همچنین روی اوبونتو نیز بسیار سریع است.  

2 . صفحه ی نمایشگر Full HD

 صفحه نمایش این لپ تاپ بسیار شگفت انگیز است. رنگ ها واضح و شفاف هستند، با کنترل خوبی در مقابل بازتاب نور خورشید. زاویه دید هم بسیار قابل توجه است، حتی در صورتی که چهار نفر را دور لپتاپ بنشینند و همگی تصویر شفاف و زیبایی را خواهند دید. صفحه ی نمایشگر این لپ تاپ مناسب برای ارائه ها و دمو ها میباشد حتی وقتی که پروژکتور در دست نیست. نسبت به تماشای فیلم ها وقتی که میخواهید با کیفیت های بالا تماشا کنید کاملا چشم نواز خواهد بود.

3 . خنکی و کم صدا بودن لپ تاپ VIO FW

 یکی دیگر از قابلیت های مورد بررسی لپ تاپ VIO FW خنکی و کم صدا بودن این دستگاه میباشد که به دلیل فن های بزرگ و خنک کننده ی این دستگاه است که باعث میشود قطعات داخلی دستگاه از جمله هارد ، کارت گرافیک و سی پی یو کاملا خنک بوده و عملکرد بسیار بالا از خود نشان دهند.

با وجود اندازه و توان پردازش، این لپ تاپ بسیار آرام است و باید بگویم که حتی تحت فشار، نسبت به گرما نیز نسبتاً خنک میماند. خروجی گرما در سمت چپ است، بنابراین میتوانید لپ تاپ را به راحتی روی دست خود یا روی یک میز قرار دهید، بدون تجربه حجم بالایی از گرما یا قطع شدن مانند برخی لپ تاپ ها. ساختار این دستگاه به طور کلی بسیار خوب است. شاسی درپوش از فلز ساخته شده است، در حالی که بقیه از پلاستیک مقاوم ساخته شده است. همچنین در بین تاچ پد و صفحه کلید نیز شیب کمی وجود دارد که تایپ کردن را بسیار راحت میکند. به طور کلی، علی رغم صفحه نمایش بزرگ، این لپ تاپ سنگین نیست و با یک طراحی شیک و مدرن که احتمالاً به بسیاری از افراد جلب میکند، دارد. کیفیت تاچ پد هم خوب است با اسکرول بسیار نرم.

4 . وای فای با پهنای باند بالا لپ تاپ های VIO FW

  اتصال وای فای به نظر می آید که بسیار قابل اطمینان است. از لحاظ سرعت همچنین عالی به نظر میرسد.

سوالاتی که باید پیش از خید لپ تاپ جواب آن را بدانید: تفاوت لپ تاپ و نوت بوک چیست؟

5 . خروجی HDMI لپ تاپ های سونی vio FW

 یکی دیگر از قابلیت های مورد بررسی لپ تاپ VIO FW وجود درگاه یا پورت HDMI میباشد که به شما در برقراری ارتباط بین مانتیور یا تلویزیون با لپ تاپ خود کمک میکند و میتواند به راحتی تصویر لپ تاپ خود را روی تلویزیون یا مانیتور خود نیز داشته باشید.

خروجی دستگاه در ابونتو

اوبونتو 8.10 را از ایکسپی بوت میکنیم. برای نصب اوبونتو از نسخه دستی نصبی (که به یک USB حافظه فلش نصب شده است) استفاده میکنیم و به طور معمول نصب به راحتی انجام میشود.

در صورتی که به عنوان سیستم عامل ، اوبونتو را بر روی لپ تاپ های سونی vio FW استفاده میکنید و برای  این دستگاه مناسب است. همچنین برای مشاهده و ویرایش تصاویر و ویدئوها (که به خصوص در محیط HD خیلی جذاب است) عالی عمل میکند. اوبونتو 8.10 به عنوان سیستم عامل اصلی بر روی این دستگاه به خوبی کار میکند و تمامی نیاز ها را برآورده میکند. اگر به دنبال دستگاه برای توسعه نرم افزارها و استفاده روزانه به عنوان یک کامپیوتر شخصی میگردید این مدل کاملا کاربردی خواهد بود و برای مصارفی از این دست توصیه میشود.

نکات مثبت در محیط ابونتو

  • گرافیک : در اوبونتو 8.10، گرافیک به درستی تشخیص داده میشود و افکت ها واقعاً به جذابیت اضافه میکنند.
  • صدا : صدای داخلی به درستی تشخیص داده میشود و بازی ها و فیلم ها بدون مشکل صدا دارند. همچنین صدای خروجی HDMI نیز عالی کار میکند و میتوانید به راحتی لپ تاپ را به HDTV خود متصل کنید.
  • وای فای : در اوبونتو 8.10، بیسیم Intel به درستی تشخیص داده میشود و اتصال به شبکه های وای فای بدون مشکلی انجام میشود.
مزایا و معایب سری لپ تاپ های سونی vio FW

معایب سری لپ تاپ های سونی vio FW

این سری داری برخی معایب میباشد که در اینجا به آن ها خواهیم پرداخت این معایب عبارت اند از :

1 . وزن : این لپتاپ نه زیاد سبک است و نه سنگین. و ممکن است برای افراد دیگر تا حدی خوشایند باشد.

2 . باتری : باتری نه زیاد خوب است و نه بد. به طور کلی برای استفاده روزانه مشکلی ایجاد نمیکند. اگرچه، اگر به مسافرت بروید و بخواهید کامپیوتر را بدون اتصال به برق استفاده کنید، احتمالاً باید با این مسئله مقابله کنید. با توجه به ساختار لپ تاپ و صفحه نمایش Full HD، انتظار نداشته باشید که باتری بسیار به شما فرصت جهت استفاده بدون اتصال به شارژ را دهد.

جمع بندی : درنهایت ، Sony Vaio FW Series (مدل FW285D/H) یک گزینه خوب  است. به نظر می آید که ساختار کلی این لپ تاپ قوی است و تا به حال هیچ مشکلی نداشته است. از نظر عملکرد، صفحه نمایش، ویژگی های اضافی مثل Burner Blue-Ray، با حدود هزینه ای که دارد راضی کننده است.