اشتراک گذاری

دیر روشن شدن تلویزیون

کاربرانی که با دیر روشن شدن تلویزیون مواجه هستند، با مطالعه این مطلب می توانند پاسخ برخی از سوألات خود از جمله اینکه چرا تلویزیون دیر روشن می شود؟ را بیابند. دیر روشن شدن با روشن نشدن تلویزیون تفاوت دارد. در حالت اول پس از فشردن پاور تلویزیون، دستگاه با تأخیری چند ثانیه ای روشن می شود. این حالت نسبت به حالت های معمولی که با زدن کلید پاور تلویزیون بلافاصله روشن می شود تفاوت محسوسی دارد. اما در حالت دوم یعنی روشن نشدن تلویزیون، مشکل، دیر روشن شدن نیست؛ بلکه تلویزیون به طور کلی روشن نمی شود.

اگرچه هر دوی این مشکلات می توانند از خرابی یک قطعه ریشه بگیرند اما میزان آسیب دیدگی قطعه در آنها تفاوت دارد. به طور کلی این مشکل یکی از رایج ترین مشکلاتی است که تعمیرکاران تلویزیون سونی با آن سر و کار دارند. خوشبختانه با اقداماتی که این تکنسین ها انجام می دهند امکان رفع این مشکل با تعمیر و تعویض برخی قطعات امکان پذیر است. برای شناخت دلایل این مسئله توجه شما را به ادامه مطلب جلب می کنیم.

دیر روشن شدن تلویزیون

دلایل دیر روشن شدن تلویزیون

کارشناسان تعمیر تلویزیون سونی معتقدند که دیر روشن شدن تلویزیون اصولاً به خرابی دو برد محدود می شود: برد پاور ساپلای یا منبع تغذیه که مختصراً برد پاور هم نام دارد و مین برد تلویزیون. برد پاور وظیفه تامین ولتاژ تمامی قطعات را بر عهده دارد و به دلیل ارتباط مستقیم با برق 220 ولت، همواره امکان آسیب دیدن آن وجود دارد. مین برد نیز کنترل و مدیریت بخش های مختلف تلویزیون از جمله صدا، تصویر و بخش استندبای را عهده دار است.

خرابی برد پاور در بروز این مشکل بیشترین نقش را دارد. برد پاور خازن هایی دارد که به محض اتصال تلویزیون به برق شارژ شده تا هنگام روشن شدن تلویزیون سریعاً وارد عمل شوند. هنگامی که خازن های خروجی پاور تلویزیون از کار بیفتند دستگاه با تأخیر روشن می شود. در چنین حالتی جریان الکتریکی غیرهموار بوده و سطح DC پایین تر از حد مجاز خواهد بود. این امر باعث می شود قطعات به درستی تغذیه نشوند.

رفع مشکل دیر روشن شدن تلویزیون

جهت رفع مشکل باید ابتدا بررسی کرد مشکل از مین برد است یا بردپاور؟ چنانچه مشکل از پاور باشد، احتمالاً با تعویض خازن مشکل برطرف شود. البته این امر در شرایطی است که سایر قسمت های برد سالم باشد. همچنین اگر مشکل دیر روشن شدن تلویزیون به دلیل خرابی مین برد باشد، تنها با تعمیر این قطعه است که مشکل برطرف می شود. در اینجا ذکر این نکته لازم است که چه مشکل ناشی از خرابی مین برد باشد و چه برد پاور، باید در اسرع وقت برای تعمیر آن اقدام کرد.

برد مجموعه ای از قطعات الکترونیکی است و چنانچه خرابی یکی از این قطعات نادیده گرفته شود به تدریج به سایر بخش ها نیز آسیب وارد می شود. این موضوع هم تعمیرات بیشتری برای تلویزیون به همراه دارد و هم برای رفع مشکل باید هزینه بیشتری را پرداخت کرد. پیشنهاد می شود مقاله پاور تلویزیون سونی را نیز مطالعه کنید.

تعمیرات تلویزیون سونی

جهت تعمیرات تلویزیون سونی می توانید با مراجعه به یکی از شعب نمایندگی سونی، خدمات مورد نیاز را برای رفع مشکل دستگاه دریافت نمایید. تعمیرات تلویزیون سونی شامل تعمیر و تعویض قطعات آن بوده و انواع تلویزیون های ال سی دی، ال ای دی و OLED سونی را در بر می گیرد. نظر به پر هزینه بودن تعویض قطعات تلویزیون، این نمایندگی تلاش دارد در وهله اول با تعمیر قطعات معیوب، مشکل دستگاه را برطرف کرده تا مشتری متحمل هزینه های بیشتری نشود. تعمیر مین برد، تعمیر پنل، تعویض بک لایت، تعمیر فلت، تعویض بلندگو و تعمیر برد پاور برخی از مهمترین تعمیرات تلویزیون سونی می باشند. با مراجعه به این مرکز می توانید تمامی این خدمات را دریافت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

سیزده − 1 =