اشتراک گذاری

همکاری رسمی پلی استیشن سونی با دیسکورد

بر اساس اخبار و احتمالات موجود، شرکت سونی تا سال 2022 پلتفرم محبوب گفتگوی آنلاین دیسکورد را در شبکه پلی استیشن خود ادغام خواهد کرد. این غول الکترونیکی در این اپلیکیشن سرمایه گذاری کرده و اکنون سهام اقلیت این شرکت را در اختیار دارد. در حال حاضر، ماهانه بیش از 140 میلیون بازیکن، در رایانه های شخصی و دستگاه های تلفن همراه خود از Discord استفاده می کنند. کارشناسان بازی امیدوارند که همکاری پلی استیشن سونی با دیسکورد ، گیمرها را قادر به تعامل راحت تر با استفاده از کنسول ها و دستگاه های مختلف کند. امروز در نمایندگی سونی سرویس، به صورت اختصاصی ابعاد این همکاری را بررسی می کنیم.

همکاری پلی استیشن سونی با دیسکورد

مایکروسافت رقیبی برای همکاری پلی استیشن سونی با دیسکورد

همکاری و مشارکت پلی استیشن با دیسکورد، تنها دو هفته پس از آن صورت گرفت که Discord پیشنهاد 12 میلیارد دلاری مایکروسافت را برای خرید شرکت رد کرد. به گفته شبکه خبری بلومبرگ (Bloomberg) ، این پلتفرم پیام رسانی با امید به احتمال عرضه عمومی (IPO) در آینده، این پیشنهاد مایکروسافت را رد کرده است. سرمایه گذاری سونی بخشی از 100 میلیون دلار بودجه Discord خواهد بود. متیو گریبن (Matthew Gribben) کارشناس بازی های موبایل معتقد است که مایکروسافت، تنها رقیب واقعی سونی در فضای کنسول، با  قبول پیشنهاد سونی توسط Discord  و ادغام کامل آن در اکوسیستم Playstation، کاملاً در این رقابت از سونی عقب افتاده  است. وی همچنین بر این باور است که همکاری پلی استیشن سونی با دیسکورد به معنای تاکید سونی بر ارزشی است که گیمرها و جامعه استریم بازی دارند.

این مقاله خواندنی را از قلم نیندازید: جالب ترین قابلیت های ps5

پلتفرم دیسکورد چیست؟

Discord در سال 2015 به عنوان یک سرویس رایگان برای گیمرها با قابلیت ارتباط از طریق ویدئو، تماس های صوتی یا پیام های متنی آغاز به کار کرد. محبوبیت این پلتفرم به خصوص در بین بازیکنان بازی های محبوبی از جمله Fortnite ، Among Us و Minecraft افزایش یافت. برنامه Discord در Xbox One ، Xbox Series S و Xbox Series X در دسترس است. همچنین می توانید آن را در رایانه های شخصی و تلفن های هوشمند بارگیری کنید.

به نظر سام كانولی، از دانشگاه لنكشایر مرکزی، افزودن PS5 به لیست سیستم عامل های پشتیبانی شده گامی مهم و رو به جلو است. زیرا پلتفرم Discord محیط عمومی برای برقراری ارتباط را تامین می کند و در عمل یکی از اصلی ترین مشکلات بازی های چند نفره بین کنسولی را حل می کند. این بدین معنی است که در آینده دیگر شاهد دوستانی نخواهیم بود که به واسطه بازی با کنسول های متفاوت، قادر به بازی با یکدیگر نباشند.

رویکرد تعاملی تر سونی در مورد بازی های بین کنسولی

همکاری پلی استیشن سونی با دیسکورد نشان می دهد که این شرکت نسبت به گذشته، بیشتر از بازی متقابل حمایت می کند – جایی که افرادی با دستگاه های مختلف مانند کنسول یا رایانه می توانند بازی های مشابهی را انجام دهند. از نظر لوئیس شورت هاوس(Louise Shorthouse)، تحلیلگر ارشد بازی ها در Ampere Analysis به طور کلی این رویکرد، تجربه کاربری بهتری برای بازیکنان فراهم می کند.

او معتقد است که همکاری رسمی پلی استیشن سونی با دیسکورد، باعث افزایش شهرت سونی در بین گیمرهای اجتماعی خواهد شد. حوزه ای که به دلیل عدم تمایل به بازی های بین پلتفرمی به طور سنتی عقب مانده است. این در حالی است که ایمیل های گزارش شده توسط سایت خبری Verge، مخالفت قبلی سونی را با بازی های میان کنسولی نشان داده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

19 − پانزده =