آموزش ویروس کشی لپ تاپ سونی ، یک راهنمای کامل است که به شما کمک می کند در صورت ویروسی شدن سیستم، مشکل را به موقع تشخیص داده و برطرف کنید. ویروس ها انواع مختلفی دارند و هریک برای انجام دادن خرابکاری های خاصی در سیستم های رایانه ای طراحی شده اند. ماندگاری ویروس در لپ تاپ شما ممکن است باعث بروز مشکلات بسیاری شود. حتی ممکن است ویروس بی سر و صدا کارش را انجام دهند و ناگهان سیستم از کار بیفتد! البته ما ضمن آموزش ویروس کشی لپ تاپ سونی، علائم و نشانه های ویروسی شدن این دستگاه را نیز به شما آموزش می دهیم. نکاتی که در ادامه مقاله ذکر می شوند، منحصر به لپ تاپ های برند سونی نبوده و در مورد تمامی سیستم های ویندوزی کاربرد دارند. برای دریافت خدمات تخصصی تر در زمینه ویروس کشی لپ تاپ sony هم می توانید از تیم تعمیر لپ تاپ نمایندگی سونی در مرکز سخت افزار ایران کمک بگیرید.
آموزش ویروس کشی لپ تاپ سونی بدون نرم افزار
ویروس کشی لپ تاپ و کامپیوتر، معمولا با استفاده از برنامه ها و نرم افزارهای خاصی انجام می شود. اما می توان این کار را بدون نرم افزارهای جانبی هم انجام داد. Windows Defender به شما کمک می کند که از ورود هرگونه ویروس و بدافزار به لپ تاپ خود جلوگیری کنید. البته ویندوز دیفندر بیشتر از آن که ویروس کش باشد، نوعی سپر دفاعی محسوب می شود. یعنی مثل یک محافظ پر قدرت، مانع از آن می شود که ویروس ها وارد سیستم شوند. البته باید آن را فعال کنید تا سیستم شما از بدافزارها، باج افزارها و … در امان باشد. توجه داشته باشید که ویندوز دیفندر، یک ابزار ویژه در ویندوز 10 است. بنابراین در آموزش ویروس کشی لپ تاپ سونی، Windows Defender نقش کلیدی داشته و کار اصلی، یعنی محافظت از سیستم را انجام می دهد.
نحوه ویروس کشی لپ تاپ sony با برنامه های آنتی ویروس
مهم ترین و بهترین روش های از بین بردن ویروس های لپ تاپ، استفاده از برنامه های آنتی ویروس است. Windows Defender، Norton Security، Malwarebytes Anti-Malware، Avast Antivirus و ESET Smart Security ، چند آنتی ویروس قوی و با کیفیت هستند که می توان از آنها برای شناسایی و از بین بردن ویروس ها استفاده کرد. یکی از این برنامه ها را در لپ تاپ نصب کنید و مطابق با دستورالعملی که ارائه می دهد، عملیات ویروس کشی را انجام دهید. نکته بسیار مهم در آموزش ویروس کشی لپ تاپ سونی با استفاده از نرم افزار، این است که این برنامه ها باید به شکل مداوم آپدیت شوند. ورژن های قدیمی پس از مدتی از کار می افتند و عملا کار خاصی انجام نمی دهند.
بیشتر بخوانید: آموزش تمیز کردن لپ تاپ
چطور بدانیم لپ تاپ سونی ویروسی شده است؟
ویروسی شدن لپ تاپ و کامپیوتر معمولا پنهان از کاربر نمی ماند! در بیشتر موارد، سیستم های ویندوزی علائمی را نشان می دهند که کاربر با توجه به آنها متوجه حمله ویروس ها می شود. عملکرد بد و غیر عادی مرورگرها را می توان به عنوان اولین هشدار برای ویروسی شدن سیستم در نظر گرفت. در این حالت مرورگر درست کار نمی کند، آدرس ها را به درستی اجرا نمی کند و مشکلاتی دارد. حتی بعضی از ویروس ها به حدی پیشرفته هستند که آنتی ویروس را به طور کلی از کار می اندازند.
گاهی ممکن است ویروس ها باعث کند شدن سرعت سیستم شوند. آموزش ویروس کشی لپ تاپ سونی در این شرایط به شما کمک می کند که علائم را بهتر بشناسید و کاهش سرعت را هشداری برای نفوذ ویروس ها در نظر بگیرید. ممکن است فایل های شما خود به خود ناپدید شوند، اتصال شبکه بسیار ضعیف باشد، برنامه ها اجرا نشوند، فولدرها به شکل غیر عادی، افزایش حجم داشته باشند، پیغام های اسپم و پاپ آپ های غیر عادی مشاهده کنید و اتفاقات غیر عادی دیگری که احتمالا ناشی از ویروسی شدن سیستم هستند.
پیشنهاد سایت: امنیت در وبکم
خلاصه مطلب
ویروسی شدن لپ تاپ یک امر ناگزیر است و حتی با وجود استفاده از برنامه ها و لایه های امنیتی، بازهم ممکن است سیستم شما ویروسی شود. در این شرایط می توانید با ویروس کشی لپ تاپ سونی و هر برند دیگری در زمان مناسب و به شکل درست، از بروز مشکلات جدی در سیستم و مختل شدن روند عملکردی لپ تاپ جلوگیری کنید. لپ تاپ های ویندوزی را می توان با ویندوز دیفندر (در ویندوز 10) و یا نرم افزارهای آنتی ویروس، اسکن کرده و ویروس کشی کرد.