اشتراک گذاری

چگونه هارد SSD روی پلی استیشن نصب می‌شود؟

گیمر های عاشق بازی های ویدئویی برای این که تجربه کاربری لذت بخش تری را تجربه کنند به سرعت بالاتر و عملکرد بهتر کنسول های بازی خود نیاز دارند. از این رو روش های مختلفی را برای این منظور امتحان می کنند. یکی از این روش ها، نصب SSD روی پلی استیشن است. آن ها با نصب درایو SSD روی PS4 خود می توانند بازی ها را با سرعت بیشتری اجرا کنند و شرایط بهتری را در زمان کار با کنسول بازی تجربه کنند. در این جا می خواهیم در خصوص مزیت های نصب هارد SSD روی پلی استیشن صحبت کنیم و در ادامه نیز نحوه و مراحل نصب آن را به صورت کامل مورد بررسی قرار دهیم. البته این پروسه بهتر است توسط تکنسین های مجرب انجام شود. مرکز سخت افزار ایران می تواند به عنوان نمایندگی پلی استیشن سونی،خدمات لازم در خصوص تعمیرات PS4، به روز رسانی و ارتقای هارد را انجام به کاربران ارائه دهد.

نصب هارد SSD روی پلی استیشن

نصب هارد SSD روی پلی استیشن چه مزیت هایی دارد؟

چیزی که می تواند تفاوت یک تجربه لذت بخش بازی ویدئویی را برای کاربران به وجود بیاورد، میزان سرعت بازی هاست. به صورت نرمال هارد مورد استفاده در کنسول های بازی از جمله پلی استیشن از نوع HDD است و این نوع هارد در مقایسه با انواع هارد SSD سرعت بسیار کم تری دارد. به همین ترتیب با جایگزین کردن این هارد با یک هارد SSD می توان سرعت عملکرد پلی استیشن را به مراتب بهبود بخشید.

دلیل آن هم این است که هارد های SSD سرعت پردازشی بسیار بهتر و بالاتری دارند و می تواند با به روز شدن بازی های مختلف و پیشرفته تر شدن بازی های ویدئویی، کیفیت اجرای بازی ها را بهبود ببخشد. به پروسه نصب هارد SSD روی پلی استیشن، ارتقای هارد پلی استیشن گفته می شود. با این ارتقا، دستگاه می تواند به خوبی با بازی های جدید تر که گرافیک بالاتری دارند هم سازگار شود و در اجرای آن ها قدرت مند تر ظاهر شوند. در بسیاری از موارد هارد معمول خود این دستگاه ها نمی تواند با سرعت کافی بازی های جدید را اجرا کند.

چه پیش نیاز هایی برای نصب درایو SSD روی PS4 نیاز است؟

برای نصب هارد SSD روی پلی استیشن، باید ابتدا لوازم مورد نیاز را تهیه کرد. اولین چیز یک هارد SSD مناسب است. هارد مورد نظر باید ضخامتی کم تر از 9.5 میلی متر داشته باشد. از طرفی نیز ظرفیت این هارد اهمیت دارد که باید بیش از 160 گیگابایت باشد. در کنار این هارد به دو فلش مموری نیز نیاز است. سایر ابزار هایی که برای نصب کردن این هارد روی پلی استیشن نیاز دارید، یک پیچ گوشتی قابل تنظیم است. حال می توان مراحل نصب درایو SSD روی پلی استیشن را دنبال کرد.

مراحل و نحوه نصب هارد SSD روی پلی استیشن

بعد از آماده کردن تمام ابزار ها و تجهیزات مورد نیاز جهت ارتقای پلی استیشن، باید مراحل زیر را برای نصب درایو SSD روی PS4 دنبال کرد.

تهیه فایل بکاپ از بازی ها

در اولین قدم برای نصب هارد SSD روی پلی استیشن، باید از تمام بازی ها و داده های ذخیره شده در کنسول بازی یک فایل بکاپ تهیه کنید. هم می توان از فضای ذخیره سازی آنلاین خود کنسول بازی جهت ذخیره سازی این فایل استفاده کرد و هم این که می توان آن ها را در یک فلش مموری یا یک هارد اکسترنال ذخیره کرد.

باز کردن دستگاه و جدا کردن هارد قبلی پلی استیشن

مرحله بعدی برای نصب درایو SSD روی PS4، باز کردن و آماده سازی خود دستگاه ست. ابتدا باید صفحه بالایی کنسول بازی را برداشت. این صفحه حالت کشویی دارد و به راحتی می توان آن را به سمت چپ کشید و آن را از کنسول جدا کرد. به این ترتیب بخش های داخلی دستگاه قابل رویت می شود. در ادامه در جلوی پلی استیشن یک پیچ بزرگ وجود دارد که باید آن را باز کرد. این پیچ دارای لوگوی سونی است و می توان از این طریق آن را پیدا کرد.

بعد از باز کردن این پیچ بزرگ، می توان به هارد HDD قبلی دستگاه دسترسی پیدا کرد. حال باید این هارد را جدا کرد. هارد را به راحتی به سمت بیرون بکشید و آن را از دستگاه جدا کنید. در پایان این مرحله از نصب هارد ssd برای ps4 ، باید هارد قبلی را از فریم نگه دارنده آن جدا کرد. این فریم یک نگهدارنده فلزی است که به واسطه چهار پیچ مشکی رنگ به هارد متصل است. با باز کردن این پیچ ها می توان فریم را از هارد قبلی جدا کرد.

اتصال و نصب هارد SSD جدید روی پلی استیشن

حال در ادامه نصب هارد SSD روی پلی  استیشن، باید هارد جدید را روی فریم فلزی سوار کرد. هارد جدید را روی فریم فلزی سوار کرده و درست آن را جا بزنید. در ادامه نیز باید هارد را به همراه فریم فلزی درون کنسول بازی قرار داده و در جای مخصوص آن نصب کنید. پیچ ها و اتصالات باز شده را بسته و درب کشویی کنسول را در جای خود قرار دهید. به این ترتیب درایو SSD روی PS4 نصب خواهد شد.

آماده سازی دستگاه و همگام سازی آن با هارد جدید

در ادامه باید دستگاه را به نحوی آپدیت کرد تا با هارد جدید همگام سازی شود. در این مرحله باید قسمت نرم افزاری پلی استیشن نیز به روز رسانی شود. برای به روز رسانی نرم افزار کنسول بازی باید وارد وب سایت خود شرکت سونی شد و در آن جا جدید ترین نسخه نرم افزاری را دریافت کرد. در کامپیوتر این نسخه نرم افزاری جدید را ذخیره کرده و آن را به یک فلش منتقل کنید. فلش را به کنسول بازی وصل کرده و سیستم را در حالت SAFE MODE بوت کنید.

برای بوت کردن پلی استیشن در حالت امن هم کافی است دکمه پاور دستگاه را به مدت 7 تا 10 ثانیه نگه دارد. بعد از بوت شدن پلی استیشن در حالت امن، صفحه ای باز می شود که در آن هفت گزینه در دسترس است. آخرین گزینه یعنی Reinstall System Software، می تواند سیستم نرم افزاری را به روز رسانی کند. کافی است تمام دستور العمل های نمایش داده شده را اجرا کنید تا سیستم نرم افزاری جدید نصب و اجرا شود. به این ترتیب می توان نصب هارد SSD روی پلی استیشن را کامل کرد.

آخرین مرحله از نصب هارد SSD روی پلی استیشن

بعد از این که تمام مراحل بالا را برای نصب درایو SSD روی PS4 اجرا کردید، در نهایت باید اطلاعات بازی ها را مجددا بازیابی کنید. برای این منظور کافی است فلش حاوی فایل بکاپ را به کنسول بازی وصل کرده و داده های ذخیره شده در آن را بازگردانی کنید. با بازگردانی اطلاعات بازی ها، مراحل نصب هارد SSD روی پلی استیشن به اتمام می رسد. به این ترتیب می توان از سرعت بالاتر و کیفیت اجرای بهتر بازی ها لذت برد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

چهار × یک =